Cum să porți modelele tale preferate de pantaloni?

Cum să porți modelele tale preferate de pantaloni
0 Shares

Modelele de pantaloni barbati și blugi barbati sunt deosebit de importanți pentru că servesc drept bază, sau ancoră, pentru restul ținutei tale. Pantalonii vor fi în principal pe fundalul unei ținute, servind drept fundație pentru prim-planul cămășii sau îmbrăcămintei tale exterioare. Ei sunt importanți pentru că determină în mare parte dacă corpul tău pare înalt sau scund. Pantalonii cu talie înaltă, cu picioare lungi și drepte, te vor face să pari mai înalt, în timp ce un pantalonii tăiați, scurți, cu manșete sau alte rupturi te vor face să pari mai scund.

Înainte de a aprofunda cum ar trebui să se potrivească pantalonii, să discutăm despre semnificația tăieturilor pe pantaloni.

Plierea sau îndoirea manșetei pantalonului deasupra piciorului se face atunci când materialul piciorului este mai lung decât piciorul fizic. Astfel, linia pantalonilor se „rupe” sau se îndoaie lângă tibie când manșeta se întâlnește cu pantoful. Dacă un pantalon nu are nicio rupere, atunci linia frontală a pantalonului va fi neîndoită, iar manșeta doar îți va zdrobi pantoful. O cută ușoară, este atunci când pantalonul se întâlnește cu pantoful și-l acoperă doar puțin.

Pantalonii de costum ar trebui să se așeze bine pe șolduri, direct sub buric. Pantalonii de costum se vor potrivi într-un mod mai conservator decât alți pantaloni barbati, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să poți vedea conturul fundului tău.

Cheia aici este evitarea unor pantaloni inutil de mari sau largi. Pantalonii ar trebui să fie suficient de subțiri în talie încât să nu necesite o curea pentru a rămâne ficși, dar să nu ți se taie nici în talie. Mărimea depinde de preferință. Evită pliurile, acestea fac ca pantalonul să pară inutil de laxat.

Cum ar trebui să se potrivească pantalonii chino?

Aceștia ar trebui să se potrivească puțin mai bine ca pantalonii de costum, iar majoritatea bărbaților îi poartă cu un centimetru sau doi mai jos pe talie. Cu toate acestea, dacă porți pantaloni chino într-un mediu de afaceri, greșești, optează pentru un model de pantaloni mai conservator, similar cu pantalonii de costum. Dacă pantalonii chino sunt lejer de purtat, pot fi destul de subțiri.

Îți poți da seama când pantalonii chino sunt prea subțiri, deoarece vor fi prea potriviți și ocazional vor afișa „pocket flare-uri”, adică atunci când buzunarul nu se așează plat pe pantalon.

Majoritatea bărbaților optează fie pentru o lungime ușoară, fie pentru o lungime medie când vine vorba de pantalonii chino. O lungime completă arată adesea neglijent pe pantalonii chino, aceasta poate fi potrivită pentru pantaloni chino slim, casual. Reține că probabil aceștia se vor întinde ușor în talie.

Cum ar trebui să se potrivească blugii?

Fiind cel mai casual pantalon dintre toți menționați aici, există multe opțiuni diferite de styling. Aceștia tind să fie purtați cu aproximativ 2 cm mai jos decât pantalonii chino, și talia la aproximativ 5 cm sub buric. Cel mai bine este ca blugii să fie oarecum potriviți. Este de preferat un picior drept. Blugii subțiri arată interesant pe majoritatea tipurilor de corp.

Blugi barbati

Cu toate acestea, vrei să te asiguri că blugii se potrivesc pe tot piciorul, ceea ce înseamnă că vrei să eviți blugii care sunt strânși pe coapsă și largi sub genunchi. Dacă ai coapse mari poți beneficia de blugi conici. Blugii se întind foarte mult în talie, așa că este rezonabil să micșorezi una sau mai multe mărimi pentru a obține o potrivire bună.

O altă considerație este ridicarea corectă a pantalonilor, care este lungimea de la talie până la partea de jos a fermoarului. Este posibil să fi întâlnit termeni precum blugi barbati cu talie joasă sau înaltă. Este de preferat să se ridice manșetele pantalonilor dacă se dorește. 

Cum ar trebui să se potrivească pantalonii scurți?

Pantalonii scurți ar trebui să se potrivească ca niște pantaloni chino casual, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie subțiri, dar nu strâmți. Din nou, evită stilul cu buzunare și pliuri. Mărimea este o chestiune de preferință și se pot potrivi ca blugii sau ca pantalonii chino. O pereche modernă de pantaloni scurți este puțin mai scurtă decât mulți dintre predecesorii săi. Partea de jos a pantalonilor scurți de astăzi nu ar trebui să treacă de mijlocul genunchiului.

Blugi scurti barbati

Când faci cumpărături, reține că pantalonii pot fi întotdeauna croiți pentru a fi mai scurți, dar mulți producători nu lasă întotdeauna suficientă țesătură pentru a lăsa picioarele pantalonilor să iasă. Din acest motiv, este bine ca pantalonii să fie mai lungi. Doar asigură-te că se potrivesc în talie, și pe tot piciorul. Cel mai bine este ca toate stilurile de pantaloni să se potrivească pe corp, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să fie mai largi în coapsă decât în ​​gambă. Reține că fiecare corp este diferit – nu ezita să încerci stiluri și dimensiuni diferite până când găsești ceea ce ți se potrivește perfect.