Cum să îți alegi o pereche potrivită de blugi pentru bărbați ținând cont de croiala lor?

blugi barbati
0 Shares

Gama de blugi pentru bărbați este deosebit de diversă, cuprinzând o varietate de stiluri de blugi, în diferite culori, croieli, dar și materiale. Unii bărbați preferă blugii fabricați din 100% denim, în timp ce alții preferă blugii care conțin și o mică cantitate de elastan, care contribuie la elasticitatea lor.

Blugii din 100% denim durează puțin mai mult decât blugii care conțin și elastan, însă aceștia din urmă sunt mai moi și mai elastici. Pe lângă material, la achiziționarea unei perechi de blugi trebuie să țineți cont de dimensiune și de croială. Colecțiile de blugi pentru bărbați sunt la fel de variate precum colecțiile de blugi pentru femei, așa că și bărbații trebuie să își facă temele înainte de a-și achiziționa o nouă pereche de blugi. Chiar dacă achiziționați blugi pentru a mia oară, tot s-ar putea să vă întrebați ce diferență există între blugii relaxed fit și cei regular fit.

Cele mai comune croieli de blugi pentru bărbați

Când vă achiziționați o nouă pereche de blugi, factorul cel mai important este croiala. Dacă o anumită croială nu vi se potrivește, nu se merită să investiți, chiar dacă acea croială este la modă. Blugii pentru bărbați sunt disponibili în cinci croieli diferite. Veți găsi cu ușurință blugi pentru bărbați Colin`s în toate aceste croieli, așa că nu rămâne decât să stabiliți ce croială vă avantajează cel mai mult silueta. Blugii skinny cut sunt skinny de sus până jos, însă de la genunchi și până la gleznă, croiala devine și mai conică. Blugii slim cut se situează între blugii regular fit și blugii skinny cut, croiala fiind mai dreaptă în zona șoldurilor, mai îngustă pe coapse și conică în zona gambelor.

Blugii regular fit sunt drepți de la șold până la coapsă și își mențin croiala dreaptă inclusiv de la genunchi până la gleznă. Blugii regular fit se potrivesc în general oricărui tip de siluetă. În schimb, blugii relaxed fit au o croială ușor mai largă în comparație cu cei regular fit și sunt foarte apreciați pentru confortul pe care îl asigură la purtare. În cele din urmă, blugii cu croiala large sunt cei mai încăpători dintre toate opțiunile de blugi și se potrivesc doar anumitor constituții.

Cum să vă alegeți blugii în funcție de talie?

Blugii pentru bărbați prezintă patru tipuri diferite de talie. Blugii cu talie înaltă vin deasupra buricului și sunt ideali pentru bărbații cu o siluetă mai corpolentă. Țin foarte bine cămașa ascunsă și contribuie la un aspect profesionist. Blugii cu talie medie sau medium rise ating, dar nu depășesc buricul. Blugii cu talie medie sunt cei mai populari, deoarece se potrivesc cu aproape toate tipurile de constituții. Îi găsiți și în magazinul Colins.ro într-o varietate de culori și dimensiuni.

Pentru a obține un look casual, relaxat, puteți opta pentru o pereche de blugi cu talie joasă. Iar dacă sunteți mereu la curent cu tendințele în modă, puteți opta pentru blugi cu talie foarte joasă, cu aspect lăsat. Acești blugi tind să fie largi în jurul șoldurilor, taliei și spatelui, motiv pentru care adepții acestui model de blugi îi poartă cu hanorace oversize.