Cum sa devii un creator de NFT-uri fara sa stii sa codezi

NFT

Vrei sa stii cum se creaza un NFT fara sa stii programare? Daca da, te putem ajuta. Citeste in continuare.

Pentru a crea NFT-uri ai nevoie sa stii ceva programare. Cu toate astea, daca nu ai experienta in programare, exista o solutie alternativa.

Poti folosi NFT Collection Generator pentru a crea cu usurinta o colectie de NFT-uri. Nu ai nevoie sa stii programare pentru a folosi no code NFT collection generator. 

In acest ghid iti vom arata cum sa devii creator de NFT-uri fara sa stii programare.

Ce este un creator de NFT-uri?

Un NFT ( non-fungible token ) este o unitate de date unica si care nu poate fi schimbata. NFT-urile se stocheaza pe un blockchain, un fel de regiatru digital. Pentru ca sunt unice, fiecare NFT poate fi asociat cu un fisier digital ce poate fi reprodus. Asta le face foarte valoroase in lumea criptomonedelor.

Un creator de NFT-uri ( NFT creator ) este o persoana care se ocupa cu crearea si vanzarea de NFT-uri online. Poate fi oricine, de la un artist la un designer.

Creatorii de NFT-uri fac parte din cultura artei digitale si a gaming-ului. Celebritatile din aceasta lume au castigat milioane de dolari deja.

Poti crea NFT-uri si sa le vinzi pentru a castiga bani online. Exista o cerere uriasa de NFT-uri in spatiul crypto. Poate fi orice, de la arta digitala, muzica, video sau sport.

Ai nevoie de programare pentru a crea NFT-uri?

Pentru a deveni membru al comunitatii NFT trebuie sa fii familiar cu programarea ( web development ). Trebuie sa cunosti anumite aspecte ale dezvoltarii prin blockchain.

Ca si tanar ce aspira sa devina programator de NFT-uri, va trebui sa dobandesti cunostinte solide de programare pentru a putea crea contracte smart ( smart contracts ). Daca esti incepator, va trebui sa te familiarizezi cu HTML si CSS.

Daca nu ai deloc experienta in programare, iti va fi greu sa inveti despre NFT. Cu yoatr acestea, odata cu aparitia unui Collection Generator ce nu necesita codare, nu vei avea nevoie sa stii programare pentru a crea NFT-uri. Oricine poate deveni creator fara sa fie programator. Se poate folosi acest software cu usurinta, fara a fi nevoie sa scrieti macar un rand de cod.

Cum sa devii creator de NFT-uri fara sa stii programare?

Vrei sa stii cum sa devii creator de NFT-uri fara sa stii cod? Va trebui sa gasesti un programator ( developer ) care stie cate ceva despre platformele blockchain.

Dupa ce ai un programator, vei putea sa iti creezi propria arta NFT si sa castigi bani. Daca te pricepi la arta digitala, poti angaja freelanceri si sa devii un creator de NFT-uri.

Daca nu stii deloc programare, tot poti deveni creator NFT. Si nici macar nu ai nevoie sa angajezi un web developer.

Iti poti folosi creativitate sa devii creator se NFT-uri folosind aplicatia de tip no code NFT collection generator. Este un software online bazat pe inteligenta artificiala ( AI ).

Tot ce trebuie sa faci este sa creezi straturi ( layere ) grafice. Va trebui sa uploadezi fisierul imagine rezultat online.acest soft te va ajuta za creezi aproape 10000 de NFT-uri unice, colectibile, cu un singur fisier.

Poti seta straturile ( layerele ) de raritate si sa schimbi atributele corespunzator. Te va ajuta sa creezi o colectie gata de publicare, care vine si cu metadate. Vei putea sa creezi mii de NFT-uri in doar cateva secunde. Cel mai de ajutor lucru este ca poti previzualiza fisierele si sa faci modificari cu usurinta.

Iti poti afisa NFt-urile si sa castigi din asta. Iti poti chiar seta un cont pe un marketplace de NFT-uri, locul perfect pentru a-ti vinde creatiile.

Sa creezi NFT-uri nu este greu, chiar si fara sa stii programare. Poti crea NFT-uri artistice folosind NFT Collection Generator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *