Cum să alegi locația perfectă pentru ziua de naștere a copilului?

locatia perfecta pentru ziua de nastere a copilului
0 Shares

Organizarea petrecerii perfecte pentru copilul tău începe cu alegerea locației inspirate, unde își poate serba aniversarea într-un colț de poveste. Date fiind numeroasele spații de joacă disponibile, poate fi dificil să îl găsești pe cel potrivit.

Pornește în căutarea locației perfecte, ținând cont de câteva aspecte importante, ce îți sunt prezentate mai departe în acest articol.

Numărul de invitați

Vei avea 10 copii și 10 adulți invitați la ziua de naștere a copilului tău sau numărul acestora este dublu? Stabilește câte persoane vei invita și în funcție de acestea, poți alege un loc de joacă București potrivit, care să răspundă nevoilor tale.

Spațiul și localizarea locului de joacă

Persoanele pe care le vei invita locuiesc într-o anumită zonă a orașului? Atunci poți alege locul de joacă ținând cont de aceasta, pentru a nu pierde prea mult timp în trafic.

Nu exclude spațiul de care dispune locul de joacă. Copiii adoră să exploreze mediile necunoscute, iar un spațiu generos le va oferi toată libertatea de care au nevoie. Evită spațiile aglomerate, mai ales dacă ai un număr mai mare de participanți.

Dotările de care dispune

Cât de distractiv este spațiul de joacă pe care îl vei închiria? Încearcă să îl vezi prin ochi de copil, care vor fi nerăbdători să descopere piscinele cu mingi, toboganele, escapadele și obstacolele.

Toate aceste dotări și multe altele, transformă orice spațiu banal în unul magic pentru micii energici, dornici să interacționeze cu prietenii lor într-un mediu încă neexplorat.

Facilitățile incluse

Ce facilități sunt incluse în prețul de închiriere al unui loc de joacă? Îți sunt oferite accesorii pentru petrecere, animatori sau candy bar? Ai la dispoziție un spațiu de socializare pentru părinți?

Există servicii suplimentare, precum supravegherea copiilor, fotografiere sau personal pentru servirea invitaților? Dacă aceste detalii sunt importante pentru tine, caută un loc de joacă care ți le poate oferi, pentru a organiza petrecerea perfectă.

Siguranța

Un alt criteriu important de alegere a locației pentru petrecerea de aniversare a copilului este siguranța acestuia. Toate echipamentele locului de joacă trebuie să fie testate, pentru a fi 100% sigure, astfel încât să nu prezinte niciun risc pentru micii aventurieri.

În plus, acestea trebuie riguros curățate și igienizate, pentru a-i invita pe copii într-un spațiu de distracție sigur, ce pune preț pe sănătatea lor, înainte de orice.

Bugetul


Dacă vorbim despre loc de joacă pentru copii preț, stabilește un buget pe care ești dispus să îl aloci. Ia în considerare meniul, animatorii, băuturile sau micul cadou pe care să îl oferi micilor invitați.

Alege locul de joacă care îți oferă cel mai bun preț pentru calitatea serviciilor oferite. Spre exemplu, pentru aproximativ 200 de lei îi poți oferi copilului tău un tărâm magic, cu  o suprafață generoasă, jucării distractive, pizza pentru copii, snack-uri pentru adulți, cadou pentru sărbătorit, personal de servire și supraveghetori calificați.

Nu uita de tematica petrecerii, pe care o alegi în funcție de preferințele copilului tău. Fie că este un personaj animat preferat, fie un joc care îl inspiră, aceasta va fi spori distracția pentru cei mici și bucuria în rândul celor mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *