[wpcode id="351"]

Cum să alegi cerceii din argint ca să-ți pună în evidență trăsăturile?

Cercei din argint Blue Princess Ioana Preda

Cerceii din argint pentru femei nu sunt pur și simplu un alt accesoriu de modă de asortat cu o ținută. Cerceii pot avantaja sau strica o ținută în funcție de cerceii pe care îi alegi, de forma feței, de coafură și de ținută. Din acest motiv, alegerea unei perechi de cercei din argint este mult mai mult decât pur și simplu cumpărarea unei perechi care îți convine. Cerceii pe care îi alegeți ar trebui să vă completeze forma, corpul și coafura pentru a produce rezultatele frumoase pe care le căutați.

Ia în considerare forma feței 

Dacă ai o față rotundă de exemplu, ar trebui să nu iei în considerare cercei din argint care au formă circulară. Ovalul ar fi o alegere mai bună pentru tine, deoarece ar ajuta să-ți facă fața să pară mai lungă și nu atât de rotundă. Cerceii suspendați din argint ar fi o altă alegere excelentă pentru cele cu fața rotundă. Dacă ai forma pătrată sau o formă mai triunghiulară a feței, poți purta cercei din argint pentru femei care sunt rotunzi.

Gândește-te la coafura și la culoarea părului

Părul tău ar trebui să fie luat în considerare atunci când faci cumpărături pentru cercei. Vrei să alegi cercei din argint care să-ți complementeze culoarea părului și coafura. Persoanele cu păr lung ar trebui să opteze pentru cercei suspendați, în timp ce cele cu păr mai scurt pot opta pentru cercei cu șurub. Femeile cu părul blond arată cel mai bine cu metale de culoare aurie, în timp ce femeile cu părul mai închis pot purta argintiu. Femeilor cu păr roșcat le stă bine cu bijuterii colorate, cum ar fi cele din cupru.

Ia în considerare tipul corpului

Fiecare dintre noi are un anumit tip de corp care se potrivește cel mai bine cu anumite tipuri de cercei din argint. Femeile mai înalte cu gâtul mai lung pot purta cu ușurință cercei suspendați sau orice tip de cercei alungiți. De asemenea, pot purta modele de cercei mai mari. Femeile mici pot arăta ciudat dacă cerceii pe care îi poartă sunt prea mari, dar nu este întotdeauna cazul. Totul depinde de stilul de cercei pe care îl alegi și de cum arată aceștia când îi încerci.

Când faci cumpărături de cercei din argint pentru femei, ia în considerare întotdeauna trăsăturile pe care le ai (sau pe cele ale persoanei pentru care cumperi). Deși aceste reguli nu sunt stabilite în scris, ele pot fi folosite ca direcții bune pentru a începe. Amintește-ți doar că fețele mai mici și cele care sunt scunde vor arăta cel mai bine cu cercei din argint de dimensiuni mai mici, în timp ce cele care sunt mai înalte și au fața mai lunguiață pot purta mai ușor modele mai mari.

Culorile cerceilor fac, de asemenea, o mare diferență, deoarece este de preferat să alegeți ceva care să iti complimenteze nuanța pielii și culoarea părului. Metalele aurii arată cel mai bine cand sunt purtate de cele dintre noi cu părul blond, iar cele care au părul mai închis pot purta argintiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *